Hé hallo, welkom en wat leuk dat je komt kijken op Craft & Vintage! Mijn naam is Inge van Wilgen het gezicht achter Craft & Vintage. Na jarenlang met veel plezier werkzaam te zijn geweest als inkoper in de modebranche heb ik begin 2020 gekozen voor een nieuwe koers. Een fris en uitdagend pad waar ik van mijn passie en hobby mijn werk heb gemaakt. In ons creatieve gezin zijn we dol op alles wat vintage is en we steken graag onze handen uit de mouwen voor het zelf maken en creëren van alles in en rondom huis.

Ik rij stad en land af op zoek naar de mooiste vintage woonaccessoires die perfect te mixen zijn in de laatste woontrends. Ik omschrijf de Craft & Vintage stijl als bohemian, werelds met een botanische twist. Ik vind dat kwalitatief goede vintage woonaccessoires een tweede leven mogen verdienen. Een duurzame gedachte die even stilstaat bij onze mooie planeet, waar we naar mijn idee best wat zuiniger op mogen zijn.

Naast de liefde voor alles wat vintage is heb ik nog een andere grote passie en dat is het zelf maken van leuke woonaccessoires liefst met natuurlijke materialen. Het werken met textiel en garen heeft mijn grootste voorkeur en mede door mijn mode achtergrond vind ik het altijd een uitdaging om mooie kleuren en materialen met elkaar te mixen tot een passend geheel. Deze handmade craft woonaccessoires zijn daarom vaak weer goed te combineren met de vintage items.

Ik hoop dat je door mijn site inspiratie krijgt om vintage of craft handmade toe te voegen aan je interieur of tuin! 

Veel plezier en laat je vooral inspireren!

Liefs Inge

 

 

 

© 2020 - 2021 Craft en Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel